Gavrila Principa 11, Novi Sad, Tel. 064 659 30 62, stella@stella.rs

Naše usluge

Sve popularniji zbog svoje brzine, preciznosti i mogućnosti personalizacije.

Prednosti digitalne štampe uključuju:

Brzina: Digitalna štampa omogućava brz protok posla, što znači da se materijali mogu brže i efikasnije štampati u odnosu na tradicionalne metode.

Personalizacija: Jedna od najvećih prednosti digitalne štampe je mogućnost personalizacije. Možete štampati individualizovane sadržaje, kao što su personalizovane reklamne poruke, brojevi ili imena na proizvodima, personalizovane pozivnice, nalepnice i još mnogo toga.

Fleksibilnost: Digitalna štampa omogućava lako menjanje dizajna i prilagođavanje štampe u realnom vremenu. Ne morate praviti skupe šablone ili matrice kao kod tradicionalnih metoda.

Visoki kvalitet: Digitalna tehnologija omogućava visoku rezoluciju i preciznost, što rezultira štampanim materijalima visokog kvaliteta i oštrine.

Manji troškovi za male tiraže: U tradicionalnim metodama štampe, troškovi su često visoki za male tiraže. Sa digitalnom štampom, moguće je štampati male tiraže po pristupačnijim cenama.

Štampu radimo na Canon digitalnoj mašini iz najnovije serije uređaja koji pružaju visoku kvalitetu otiska.
Najčešće printane stvari su: plakati, letci, brošure, katalozi, vizitke, kartice itd.
Najveći format štampe je 700×330 mm, a standardni format je 480×330 mm. U digitalnoj štampi najčešće se upotrebljavaju standardne vrste i gramature papira: Kunstruck premazni papir, offset bezdrvni papir, reciklirani papiri, ali i specijalne vrste papira koje odabirano na osnovu Vaših potreba.
Gramatura papira koja se štampa je od 70 gr. – 400 gr.
Bitna karakteristika u digitalnoj štampi je velika mogućnost personalizacije samog materijala putem numeracije, QR koda, bar koda ili slično.
Treba spomenuti da ditalna otisak dozvoljava dalju doradu- plastifikacije, folijatiska, UV lak...

Print velikog formata podrazumjeva direktan tisak na različite materijale u rolni.
Tisak vršimo na HP Latex. Maksimalni format ispisa je 160×5000 cm. Provereni originalne boje osiguravaju visokokvalitetan ispis i postojanost boja. Dodatnu zaštita od spoljašnih uticaja pruža UV laminacija.
Najčešća primena:

  • vansko oglašavanje (baneri, cerade, plakati, folije za oslikavanja vozila, uređenje izloga, reklamne table itd…)
  • unutrašnje uređenje prostora (tapete, fotografije na platnu, roll-up stalci, prezentacijski sustavi, uređenje sajamskih prostora itd…)

Foliotisak omogućava dodavanje sjaja, metalik efekata, tekstura i drugih specijalnih detalja na proizvode. To je često korišteno za luksuzna pakovanja, vizit karte, knjige, etikete na proizvodima te razne marketinške materijale kako bi se postigao luksuzan i sofisticiran izgled.

Je tehnika štampe koja se koristi za prenos štampe na različite vrste materijala, uključujući plastiku, staklo, metal, drvo, tkaninu i keramiku. ampon štampa omogućava štampanje na predmetima sa različitim oblicima, teksturama i površinama koje nisu ravne. Tampon se prilagođava obliku predmeta i prenosi boju precizno na svaku površinu. Omogućava korišćenje različitih boja, uključujući specijalne boje poput metalik, fluorescentnih ili sjajnih boja.

Sublimacija je tehnika prenosa boje na tekstil putem toplote i pritiska. U procesu sublimacije, boja se prenosi sa posebnog papira (sublimacionog papira)...

Sito štampa ima za rezultat otiske koji su dugotrajni i izdržljivi, posebno na tekstilu.