Gavrila Principa 11, Novi Sad, Tel. 064 659 30 62, stella@stella.rs

Rokovnici

Rokovnici su ukoričene sveske sa datumima, kalendarima i raznim pomoćnim tabelama, podacima, šiframa ili numeričkim podacima potrebnim za određene oblasti, geografskim mapama, turističkim mapama, mapom gradskog prevoza ili taksi stajališta, mapa hotela ili gradskih znamenitosti.

Rokovnici su obično obeleženi godinom izdavanja i logom vaše firme. Ako je i korica štampana može sadržati i slikovne poruke.

Mogu biti standardni rokovnici, A5 rokovnici, A4 rokovnici, B5 rokovnici a retko i B4 rokovnici. Takođe se mogu praviti i rokovnici po željenim dimanzijama i željene debljine. Najčešći broj listova je od 100 do 120. Često na kraju rokovnika imamo mapu Srbije i mapu Evrope ili neku od specifičnih mapa. Na primer neka benzinka firma može imati mapu sa lokacijama svojih benzinskih pumpi, neka trgovina sa lokacijama svojih maloprodaja….

Postoje i specijalizovani rokovnici kao što su advokatski rokovnik, sudski rokovnik, poštanski rokovnik, auto rokovnik ili pak potpuno brendirani rokovnik koji sadrži sve brendirane strane i po koju stranu sa detaljnim opisima proizvoda koji se nude.

Rokovnici po materijalu od kojih se izrađuje korica mogu biti kožni rokovnici, rokovnici obloženi knjigovezačkim platnom ili štampani. 

Rokovnik spada u čest reklamni poklon sa kojim ne možete omanuti.