Gavrila Principa 11, Novi Sad, Tel. 064 659 30 62, stella@stella.rs

Katovane nalepnice

Katovane nalepnice su samolepljive etikete sečene po obliku.

Živopisno odštampan logo sečen po obliku je sjajan način da postignete specijalan efekat koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim. 

Katovane kolorne nalepnice imaju široku primenu, od etiketa za proizvode do neke poruke na zadnjem delu vašeg vozila. Katovane nalepnice mogu biti papirne ili plastične zavisno od primene. Spoljašnja upotreba zahteva otpornije nalepnice koje još mogu da imaju i UV zaštitu dok se za unutrašnju upotrebu mogu koristiti i papirne nalepnice. Papirne nalepnice mogu da se laminiraju mat ili sjajnom plastifikacijom i mogu da se obogate foliotiskom.

Poklonite vašu katovanu nalepnicu uz poklon proizvod i kupac će moći da ga zalepi na svoj lap-top, frižider, svoju radnu površinu ili svoj termos.

Količine koje se mogu raditi su od 50 pa do 5000 komada. 

Kada tražite jednostavan način da vas klijenti pamte od promocije do promocije ili između sajmova, katovana nalepnica je odličan proizvod sa kojim ćete imati odličnu interakciju sa kupcem.

Katovane nalepnice mogu biti na tabaku više komada, ili pojedinačno isečene.

Kvalitetna štampa u punom koloru če istaći vaš dizajn, bilo da se štampa na beloj ili providnoj PVC foliji ili na papiru.

Kada se rade na PVC materijalu, dobijate dugotrajnu, vodootpornu nalepnicu.