Gavrila Principa 11, Novi Sad, Tel. 064 659 30 62, stella@stella.rs

Etikete


Etikete je nalepnica koja se lepi na ambalažu i sadrži logo brenda, naziv proizvoda, podatke o proizvodu, opis proizvoda, neku poruku, sastav proizvoda, nivo kvaliteta, količinu, težinu , podatke o proizvođaču, zemlju porekla, BAR ili QR kod. 

Dizajn etikete treba da je jednostavan sa čitkim podacima i treba da skreće pažnju svojom posebnošću. Etikete mogu biti primarne koje se lepe direktno na ambalažu i sekundarne koje se lepe na transportne kutije.

Etikete mogu biti iz rolne ili iz tabaka. Etikete mogu biti na belom materijalu ili etikete na providnom materijalu. Imamo etikete standardno štampane, etikete sa doradom, etikete sa zlatotiskom, etikete katovane, etikete katovane i sečene komadno, štancane etikete ili samo sečene etikete. Po upotrebi imamo vinske etikete, etikete za sokove, etikete za vodu, pivske etikete, etikete za kraft piva, etikete za pivsku burad, etikete za namaze, etikete za med, etikete za džemove, etikete za turšiju, etikete za kozmetiku, etikete za ulja, etikete za tekstil, etikete za majice, etikete za garderobu, etikete za hranu, etikete za nameštaj….